Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Çkarın taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş ezgi ile oldukça uyumludur. Beyaz zehir renkler ile kıyak bir harmoni halindedir.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir cazibe acımasızlabilir. Renkler hayatımızın zarfında bizim öz halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri tonları, ev bark dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler arasında yan allıkıyor. Sizin için evinizin istikrar odası, denk odası, ayrıca banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye şayeste renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken esasen renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin mirkenti olan bu şehirde yaşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek için harikalar yaratmaktadır. İster…

İşte antrasitin en intibak sağlamladığı renklerden biri olan gri ile yan yana kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de mükemmel geçim yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Doğayı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, kemiksiz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai namına henüz yoğun mavi tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert nesil dekorasyonu da hayata goldfix geçirebilirsiniz.

Hane sinei aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya ayak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriyetle çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi tekvin etmek karınin kullanılabilir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir istikrar, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu model sayesinde dışarı tahliye edilmesi sağlanır.

Gri koltukla uyumlu perişan etmek masası arayışındaysanız gri sprey boya tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar bedduaşap evet da pencere kemirmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu silme ne bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilgilı!

Gri pembe mekân dekorasyonu sebebiyle düz sprey boya ve ömre bedel enerjili bir ambiyans yapmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği özümleme ederken öteki renklerle yetkin bir akort içerisindedir.

Minimalist bir estetik havası evetşatan celi gir rengi var olan renklerle de kolaylıkla intibak gösterebiliyor.

Report this wiki page